Min bakgrund

Bloggmålet uppnått!!!
Jag vill stolt meddela att den 7 september 2016 tog jag mig för första gången över miljonstrecket. Detta var en stor händelse eftersom detta har varit mitt primära bloggmål, men jag kan lugnt meddela att livet känns ungefär likadant på denna sidan strecket. 🙂 För att vara exakt så var målet att vara miljonär på tjugoårsdagen, som infaller under mitten av 2017, så jag får verkligen försöka hålla i fram tills dess. Nu ligger jag dock en trygg bit över, så det krävs mer än en dålig dag för att trycka ner mig.

Statusuppdatering 2018-01-20: Var miljonär på årsdagen och är det än idag. 🙂

Har du frågor? Tveka inte på att kontakta mig via kontaktfliken.


En personbeskrivning brukar vanligtvis börja med namn. I detta fallet blir det ett undantag då jag väljer att vara anonym i mitt bloggande. Mitt namn här är hwasp, och det är inte på något sätt associerat till mitt riktiga namn. Ursprungligen kommer jag från en mindre ort uppe i norr, men numera bor jag i en av studentstäderna i Sverige. Jag startade bloggen som 18-åring i juli 2015 och då pluggade jag naturvetenskap på gymnasiet. Idag är jag 20 år, och pluggar nu istället på universitet. Jag beskriver inte mig själv så ingående här, och det är i syfte att inte röja min identitet.

För att vara helt ärlig så älskar jag pengar, och det är förmodligen där mitt intresse grundar sig. Delar av mitt kapital har jag fått genom hårt arbete redan i unga år, och andra delar kommer från mina föräldrars sparande samt mitt eget sparande. Mina föräldrar har sparat i fonder åt mig hos vår lokala sparbank. När jag fyllde 15 år öppnade jag, tillsammans med min pappa, en depå hos Nordnet Bank AB.

I bloggen kommer jag att kommentera mina affärer. Stor del av mina affärer görs via Nordnet, och den depån kan ni även nå genom att följa min Shareville. Ni kan också följa min blogg via WordPress för att få mina nya inlägg i realtid på er läsarsida.

Mål
På min 20-årsdag ska jag vara miljonär. Ur den synvinkeln har jag en kort sparhorisont, men det är givetvis bara ett delmål. För att se hur jag ligger till just nu; Klicka på Placeringar.

 

 

 

 

2 reaktioner till “Min bakgrund

  1. Fortsatt all Lycka till med att vara miljonär när Du är 20 år ung !

    Önskar en som som om några få månader är halvvägs 150 år LivsErfaren – och fortfarande ej är ens i närheten av att vara miljonär – trots allt slit och släp under ca 45 år.

    Min balansräkning ligger på ca +50 000 kr i dags dato.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s