Uppföljning Lendify

Hej,

För snart ett år sedan berättade jag att jag har börjat med Lendify, P2P-lending, för att låna ut pengar. Nu ett år senare kan jag lugnt säga att jag är mycket nöjd. Jag har provat på det mesta med tjänsten och imponeras verkligen över hur snyggt webben är byggd.

Jag började med att starta ett konto på 3 år och ett på 10 år, för att prova lite olika. Efter ett tag lanserades tjänsten ”Sälj ditt konto” och jag sålde då mitt konto för placeringar på 10 års horisont.

Sedan start har min genomsnittliga årsavkastning legat på 4,22%, vilket jag bedömer som godkänt då det är en tillgång med en helt annan typ av risk än vad som förekommer på aktiemarknaden.

Observera att jag endast använder Autoinvest-konton, som gör att jag inte själv investerar i lån utan programmet väljer automatiskt åt mig. En stor fördel här är att en kreditförlustfond täcker upp om en låntagare betalar för sent, och detta säkerställer att man får in sin andel varje månad.

Jag kan varmt rekommendera att testa Lendify om ni är sugna på ett alternativ till aktiemarknaden!

Mvh,

hwasp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s