Veckorapport (52)

Årets sista vecka för 2018 har passerat. Slutar året på -10,5% vilket känns trist. Index har också gått ner under 2018, men hwaspindex är värre. De främsta ankarna som har sänkt mig är LeoVegas och Starbreeze. I den förstnämnda investerare jag en ganska stor andel, och i den andra gick bolaget nästan i konkurs. Till följd av detta samt att omvärldsläget har gjort att index värden över har gått ner så har jag gjort ett dåligt börsår. Ingen mening med att vara deppig för det, för att marknaden har sin gång. Det enda jag kan göra är att utvärdera bolagen jag håller i portföljen nu, och ompröva om jag fortfarande vill äga.


Gott nytt år! Lycka till med investeringarna 2019.

hwasp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s