Veckorapport (42)

Godmorgon,

En sämre börsvecka för hwaspinvest. LeoVegas som är ett tungt bolag i portföljen återhämtade sig först rejält med uppgång på omkring 10% under en dag, men föll tillbaka redan dagen efter. Jag har handlat lite i den för att sänka min GAV, men förlusterna bara växer. Förstår inte riktigt varför den inte får fart. Köpte även in mig i SSAB under veckan, får se om där blir framgångar eller inte. Än så länge har jag inte paniksålt något till följd av nedgångarna. Min plan är att hålla hela portföljen även om det blir en dipp nu. Det är tungt, men jag anser att det är för svårt att pricka upp- och nedgångar optimalt.

v42

Ha en fin helg!

hwasp

2 reaktioner till “Veckorapport (42)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s