Veckorapport (31)

Godkväll,

Under veckan har det gått sådär för hwaspinvest. Jag hade satsat på att Leovegas skulle gå upp på delårsrapporten den 1 augusti, så hade en hyfsat stor position där. Tyvärr gick aktien ner rejält på rapportdagen, och jag kontrade med att öka lite till. Så nu har jag en riktigt trevlig GAV i LEO och hoppas på lite uppgång. Att Leovegas gick ner på rapportdagen berodde främst på minskade spelintäkter i juli. Jag kommer att hålla en stor position ett tag framöver och får se hur den utvecklar sig.

v31

Lycka till med era investeringar!

hwasp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s