Veckorapport (30)

Godkväll!

Överlag starka delårsrapporter ger högtryck på börsen såhär i semestertider. Själv gjorde jag ett misstag i att sälja av lite Betsson efter kursrusningen från rapporten, för att istället satsa mer på Kindred som hade rapport några dagar senare. Kindred gick dessvärre mot strömmen och vände neråt efter att endast ha presterat i linje med prognoserna. De andra spelbolagen har överträffat analytikernas förväntningar, och LeoVegas har till och med gjort en omvänd vinstvarning. Det är sannerligen en spännande bransch att hålla ögonen på. Förutom detta börjar banksektorn att tuffa på igen efter en del svåra kvartal. Jag äger just nu bara Nordea, men funderar på att gå in kanske även i SEB. Dock har SEB gått upp mycket senaste veckan…

v30

Ha en bra kommande börsvecka!

hwasp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s