Veckorapport (29)

Godkväll!

Vecka 29 blev en bra börsvecka för alla oss som har spelbolagsaktier. Jag som har en hel del LeoVegas och Betsson fick njuta av en rejäl börsuppgång denna veckan. Samma dag som delårsrapporten för Betsson sålde jag nöjt av, och lät vinstpengarna gå in i Kindred och lite mer Leovegas istället. Leovegas gick upp rejält pga omvänd vinstvarning, så dess delårsrapport är framför oss.

v29

Förutom det har jag sålt av mina Bitcoin-certifikat, då jag var trött på att se den i portföljen. Går kanske in mer längre fram, men just nu vill jag inte. Sålde även av SCA och lite H&M.

hwasp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s