Veckorapport (25)

Hej!

Lite sämre vecka för både hwasp och index. hwaspindex är just nu för året på 3,40% upp, och OMXSPI är på 0,48% upp.

v25.png

Funderar på hur jag ska göra med mina Bitcoin XBT-certifikat. Antingen ska de ut, eller också får jag vara beredd på att vänta länge. Som jag skrivit i tidigare inlägg tror jag absolut på blockchain-tekniken, men är osäker på när den kommer slå igenom med full kraft. Ska fundera lite mer i veckan som kommer!

Ha det bra!

hwasp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s