Veckorapport (22)

Hej!

Sålde av Engelska skolan igen efter att ha ägt den en kortare tid. Känner att kursen har gått ner mycket senaste året, och det finns en lång kö för att komma in på deras skolor. Därmed bör framtiden vara trygg, men det finns dels en hög politisk risk nu när det är valår och dels rörde kursen sig ganska lite. En ständigt pågående debatt om vinster i välfärden är självklart en risk, men jag tror att sannolikheten för det är ganska låg. Jag tror att fler privata aktörer behövs för att få positiva effekter av marknadskraften när individen själv kan välja sin skolgång. Jag kanske går in igen men just nu vill jag ha lite likviditet istället. Under veckan har jag både köpt och sålt Enquest och Consilium med bra vinster på både. 7 % i EnQuest på några dagar och 6 % i Consilium bara under fredagen.

v22.png

Ha en bra helg!

hwasp

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s