Veckorapport (21)

Utdelningssäsongen är över för hwaspindex. Det har varit ovanligt mycket utdelningsbolag i portföljen vilket har bidragit med ett gott kassaflöde som givetvis ska återinvesteras. hwsapindex är upp 3,1 % YTD och OMXSPI är upp 2,5 %. Detta gör att jag äntligen leder, men inte med så stor marginal tyvärr.

v21

Var nära på att ta position i något oljebolag, men ångrade mig när köpet var genomfört i förra veckan. Sålde därmed av redan dagen efter, och det var väl tur. Stora fall för oljepriset märks snabbt på oljebolagens kurs.

Ha en fin helg!

hwasp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s