Veckorapport (19)

Hej!

I veckan har jag köpt lite mer i Bitcoin XBT-certifikatet och även i Electrolux. Dessa köp finansierades genom försäljning av Byggmax Group AB och AstraZeneca. Byggmax har jag ägt i en nästan en månad och under den tiden har aktien utvecklats 25% inkl utdelningen, så den affären är jag mycket nöjd med. Vad gäller AstraZeneca så säljer jag främst för att kursläget är högre än vanligt. Jag vill fortfarande vara exponerad mot hälsosektorn, men då jag har planerat att teckna fler aktier i KaroPharma så väljer jag att sälja Astra för att inte ha alla äggen i en korg. 🙂

v19.png

Ha en bra helg!

hwasp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s