Veckorapport (12)

Glad påsk alla läsare!

Bankaktier faller kraftigt efter X-dag. Detta gällde både Handelsbanken och Nordea i veckan. Detta gör att börsveckan blir något sämre. Att de faller på X-dagen tyder på en ökad pessimism på börsen generellt. Enligt DI rustar många investmentbolag för sämre tider just nu. Jag har inte gjort några förändringar under veckan mer än att minskat mitt innehav i Simris alg, och jag har även sänkt min GAV-kurs i Simris. Detta genom en intradagshandel då aktien har stigit precis vid börsöppning flera dagar i rad. Jag passade på att sälja av allt för att sedan köpa tillbaka mina aktier lite senare.

v12.png

Ha en bra helg!

hwasp

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s