Veckorapport (8)

Denna veckan sålde jag av mitt nyaste innehav, Ericsson B, och köpte istället lite Investor B. När jag köpte Ericsson hade jag egentligen inga argument för att göra det så det kändes bättre att sälja av innan något händer. Dock tror jag att aktiekursen kan få sig en rejäl skjuts om Börje Ekholm får fart på bolaget och börjar leverera lite vinster till aktieägarna. Därför kändes valet givet att byta ut denna mot Investor, som äger i Ericsson, och därmed har jag indirekt kvar Ericsson i min portfölj.

v8.png

Ha en bra helg!

hwasp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s