Veckorapport (6)

Turbulent börsvecka. Rejäla svängningar varje dag, och jag tror inte att det är slut ännu. Som vanligt när det börjar svänga så känns reaktionerna överdrivna. Grunden i detta är såvitt jag har läst mig till att den amerikanska långa räntan har höjts lite, vilket resulterar i att man kan befara ett kapitalutflöde från börsen över till räntepapper istället. Detta är visserligen ett rimligt resonemang. Jag har inte gjort några förändringar i min depå, då mitt tankesätt är att man ska sitta stilla i båten när vågorna går högt.

v6.png

Ha en bra helg!

hwasp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s