Veckorapport (5)

Godkväll!

Sämre vecka med stora nedgångar i bland annat H&M. Även Ericsson gick ner rejält, och därefter köpte jag lite i den. Känns som om det är hög risk i Ericsson, men Gardell går in via Cevian mer och mer vilket fick mig att ta en liten post. Får se hur det går. Kryptovalutorna går sämre just nu, men jag har inte tagit ställning ännu till om jag ska behålla mina poster eller sälja av.

v5

Ha en bra kväll!

hwasp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s