Veckorapport (4)

Hej!

Lite sämre börsvecka för min del. Simris Alg gick ner efter att de presenterade sina kalkyler. Mitt senaste inköp i Karo Pharma har hittills gått ganska bra, men dess styrelseordförande Anders Lönner är just nu misstänkt för insiderbrott då han sålde Oasmia-aktier för Karo Pharmas räkning precis innan de föll kraftigt. Jag tänker mig att denna information ligger som en blöt handduk över bolaget och när det är uppklarat bör den kunna gå ännu bättre. v4.png

Även kryptovalutorna har gått dåligt de senaste veckorna, men det känns som att Bitcoin har stabiliserats kring 11000 USD nu, vilket ändå är acceptabla nivåer. Har även börjat med miningkontrakt i kryptovalutan Ethereum via Genesis, vilket jag kommer berätta om i ett annat inlägg.

Ha en bra helg!

hwasp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s