Veckorapport (3)

Hej!

Denna veckan blev lite sämre för min del. H&M är under 160kr och Skanska föll cirka 8% på en dag på grund av vinstvarning. Detta i kombination med kryptovalutornas dystra nedgång i mitten på veckan gjorde att hwaspindex gick ner något jämfört med OMXSPI som gick upp något.

v3.png

Eftersom jag har investerat (visserligen små poster men ändå) i både Ethereum och Bitcoin så känns nedgången lite för min del. Samtidigt är det en bra illustration av att dessa investeringar är så oerhört volatila. I media har det de senaste dagarna pratats om att småsparare helt utan vetskap om vad kryptovalutor är hoppar på tåget då de ser att de har stigit massor. Så min slutsats är att denna nedåtrekyl kan ”skrämma bort” personer som inte bör sätta en hel förmögenhet i kryptovalutor, vilket är en bra sak i det dåliga, hehe.

Ha en bra helg!

hwasp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s