Veckorapport (2)

Hej igen!

Andra veckan har gått, och jag har nu på söndagseftermiddagen satt ihop min veckorapport efter att ha lyssnat på RikaTillsammans podd. Jag tycker att hans material är sevärt då det uppmuntrar i princip vem som helst att börja spara i aktier och fonder. Det känns som att många anser att aktiesparande är en rikemanssport som inte vem som helst får handla med och att man redan är rik om man tradear. Men så måste det inte alls vara, särskilt inte nu när courtageavgifterna är så låga, vilket gör att avgifterna inte äter upp den summan du lyckas sätta av till sparande. En hundralapp varje månad är bättre än ingenting, och detta är Jan, som driver RikaTillsammans, duktig på att förmedla. Se sidan på RikaTillsammans.

v2.png

Under veckan har jag ökat i Simris Alg och minskat i Trelleborg. För er som undrar så redovisar jag inte längre alla mina innehav i veckorapporten. Jag investerar dels in P2P-lån via Lendify, som jag tidigare har pratat här om, också investerar jag direkt i  kryptovalutor via Coinbase. Kommentera gärna om ni vill veta mer om dessa investeringarna. Jag har inte släppt in de i veckorapporten ännu, men funderar på att göra det på sikt.

Ha en bra söndag!

hwasp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s