Veckorapport (51)

Hej!

Hoppas att alla har haft bra julhelger, och nu kommer min veckorapport en dag sent då det faktiskt fortfarande är helg. 🙂 Veckan har varit något sämre för kryptovalutorna, vilket kanske var nödvändigt då det har varit en enorm uppsida på dem senaste tiden. Inga transaktioner denna veckan.

v51

Önskar er fortsatt trevliga lediga dagar. Bra läge att fundera ut investeringsstrategi inför 2018!

hwasp

En reaktion till “Veckorapport (51)

  1. […] [ Blogginlägget är skrivet av: HWASP Invest ] Hej! Hoppas att alla har haft bra julhelger, och nu kommer min veckorapport en dag sent då det faktiskt fortfarande är helg. Veckan har varit något sämre för kryptovalutorna, vilket kanske var nödvändigt då det har varit en enorm uppsida på dem senaste tiden. Inga… Läs hela blogginlägget av HWASP Invest här: Veckorapport (51) […]

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s