Veckorapport (50)

En riktig toppenvecka för hwasp, förutom fredagen det vill säga. Under veckan har Bitcoin XBT certifikatet gått som tåget, och därför minskade jag min post något i början av vecka för att exponera mig mot Ethereum XBT också. Ethern har gått ner hittills men jag fortsätter äga den ett tag till trots allt. Tror att kryptovalutorna är på gång nu. Under fredagen störtdök H&M över 10% och detta kan man säga förstörde min vecka ganska rejält.

v50

Ha en bra helg!

hwasp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s