Veckorapport (47)

Tuffa tider för Simris Alg. Kvartalsrapport 3 för 2017 visar en förlust på 5,7 MSEK, vilket ger att bolagets kapital räcker för att täcka kostnaderna i 6 månader till. Samtidigt meddelas det att EU:s motsvarighet till Livsmedelsverket kommer att besluta om godkännande först i april 2018. Min reaktions till detta är att det givetvis inte är bra, men samtidigt anser jag att bolaget inte kan råda för denna uppskjutning av lanseringen. Därför reagerar jag med att öka mitt innehav lite i Simris alg per den 24/11. I kvartalsrapporten flaggas det även för att styrelsen förmodligen kommer utlysa en nyemission under hösten.

v47

Under veckan har jag också (lite motvilligt) ökat H&M-posten. Vill egentligen vikta ner just H&M i portföljen då den är av samma storleksordning som fonderna i min portfölj, men jag kunde inte motstå läget när kursen är så låg.

hwasp

En reaktion till “Veckorapport (47)

  1. […] [ Blogginlägget är skrivet av: HWASP Invest ] Tuffa tider för Simris Alg. Kvartalsrapport 3 för 2017 visar en förlust på 5,7 MSEK, vilket ger att bolagets kapital räcker för att täcka kostnaderna i 6 månader till. Samtidigt meddelas det att EU:s motsvarighet till Livsmedelsverket kommer att besluta om godkännande först i april… Läs hela blogginlägget av HWASP Invest här: Veckorapport (47) […]

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s