Veckorapport (46)

Godkväll!

hwaspindex ligger över OMXSPI!!! Dock endast 0,2 procentenheter, men dock så viktigt! Kan avslöja att jag har slutat använda tjänsten Sigmastocks, vilket den uppmärksamme kanske redan märkte i förra veckorapporten trots att jag inte explicit skrev det i texten. Bakgrunden till detta var att jag kände att utvecklingen där var väldigt index-nära och tog därför beslutet att avveckla den efter att ha testat tjänsten under ett halvårs tid. För att recensera kan jag ändå säga att för en person som inte är intresserad av att välja själv vilka bolag man vill investera i så kan tjänsten absolut vara bra. Dock tror jag att dessa personer ofta hellre väljer en indexfond, som kan vara helt avgiftsfri.

v46.png

Håller också på med ett kontinuerligt arbete i min aktieportfölj att köpa på mig i de bolag som har lägre vikt för att få lite jämnare poster. Är också ute efter att  köpa något bolag till, men håller fortfarande utkik efter ett bra bolag att gå in i.

Ha en bra helg!

hwasp

En reaktion till “Veckorapport (46)

  1. […] [ Blogginlägget är skrivet av: HWASP Invest ] Godkväll! hwaspindex ligger över OMXSPI!!! Dock endast 0,2 procentenheter, men dock så viktigt! Kan avslöja att jag har slutat använda tjänsten Sigmastocks, vilket den uppmärksamme kanske redan märkte i förra veckorapporten trots att jag inte explicit skrev det i texten. Bakgrunden till detta var att… Läs hela blogginlägget av HWASP Invest här: Veckorapport (46) […]

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s