Veckorapport (44)

Godkväll!

Vecka 44 har varit en bra börsvecka och Nasdaq slutade under halvdagen i fredags på rekordnivåer. Även hwaspindex ligger bra till (upp cirka 9,9% i år), men 2,4%-enheter efter OMXSPI. Inga transaktioner under veckan.

v44.png

Ha det bra!

hwasp

En reaktion till “Veckorapport (44)

  1. […] [ Blogginlägget är skrivet av: HWASP Invest ] Godkväll! Vecka 44 har varit en bra börsvecka och Nasdaq slutade under halvdagen i fredags på rekordnivåer. Även hwaspindex ligger bra till (upp cirka 9,9% i år), men 2,4%-enheter efter OMXSPI. Inga transaktioner under veckan. Ha det bra! hwasp Läs hela blogginlägget av HWASP Invest här: Veckorapport (44) […]

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s