Veckorapport (43)

Hej!

Veckans transaktioner: Ökade min post i Tobii. Köpte på mig lite fler till en kurs på 41kr/aktie. Tror en god framtid i bolaget och vid ett eventuellt uppköp kommer aktien nog att stiga rejält. De har offentliggjort samarbete med Microsoft, och när Apple släppte sin nya telefon med ansiktsscanner ger det ett signalvärde att branschen nu kommer att börja använda liknande teknik som är Tobiis affärsområde.

v43.png

Kindred lämnade en mycket bra rapport i fredags, och kursen steg omkring 10% samma dag. Även Essity lämnade i veckan bättre rapport än väntat, medan Skanskas kvartalsrapport var en besvikelse och kursen gick ner en bit.

Investera lugnt och långsiktigt!

hwasp

En reaktion till “Veckorapport (43)

  1. […] [ Blogginlägget är skrivet av: HWASP Invest ] Hej! Veckans transaktioner: Ökade min post i Tobii. Köpte på mig lite fler till en kurs på 41kr/aktie. Tror en god framtid i bolaget och vid ett eventuellt uppköp kommer aktien nog att stiga rejält. De har offentliggjort samarbete med Microsoft, och när Apple släppte… Läs hela blogginlägget av HWASP Invest här: Veckorapport (43) […]

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s