Veckorapport (42)

Hej!

hwaspindex hamnar lite mer efter OMXSPI efter denna veckan tyvärr. Beror delvis på att börsen igår gick superbra till följd av fina rapporter från Volvo med flera, men jag äger Betsson som gick ner 8% efter sin rapport igår. För året är hwaspindex upp cirka 8% och OMXSPI är upp 11%. Detta ger en skillnad på 3%-enheter.

v42.png

Nyförvärv under veckan: Swedish Orphan Biovitrum (SOBI) och Spiltan Aktiefond. Sålde av lite aktier i bolagen där jag hade hög vikt (som H&M) och använde detta kapitalet till mina nyförvärv.

Mvh

hwasp

En reaktion till “Veckorapport (42)

  1. […] [ Blogginlägget är skrivet av: HWASP Invest ] Hej! hwaspindex hamnar lite mer efter OMXSPI efter denna veckan tyvärr. Beror delvis på att börsen igår gick superbra till följd av fina rapporter från Volvo med flera, men jag äger Betsson som gick ner 8% efter sin rapport igår. För året är hwaspindex upp… Läs hela blogginlägget av HWASP Invest här: Veckorapport (42) […]

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s