Veckorapport (41)

Hej!

Denna veckan har varit bra börs för hwaspindex som har hämtat igen lite. OMXSPI har legat stabilt på samma nivå som förra veckan, men hwasp är uppåt för veckan. Fortfarande ligger jag dock lite (2,2 %-enheter) efter OMXSPI för hela året.

v41

Investera lugnt!

hwasp

En reaktion till “Veckorapport (41)

  1. […] [ Blogginlägget är skrivet av: HWASP Invest ] Hej! Denna veckan har varit bra börs för hwaspindex som har hämtat igen lite. OMXSPI har legat stabilt på samma nivå som förra veckan, men hwasp är uppåt för veckan. Fortfarande ligger jag dock lite (2,2 %-enheter) efter OMXSPI för hela året. Investera lugnt! hwasp Läs hela blogginlägget av HWASP Invest här: Veckorapport (41) […]

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s