Veckorapport (40)

Godmorgon!

Inga transaktioner denna vecka. Sensys Gatso Group, som är min sämsta investering i portföljen, har gått ut med att de ska ha en nyemission. Till en början var jag skeptisk till att gå med, men stor del av nyemissionen är redan säkrad av en storägare och jag tänker att om jag inte tror på bolaget alls så borde jag sälja istället. Därför kommer jag teckna den mängd som jag ombeds göra. Fartkameror och trafiksäkerhetslösningar kommer att behövas mer i framtiden, och när Sensys Traffic köpte upp Gatso som var största konkurrenten fick de en bättre positionering på marknaden. Därför tror jag på bolaget trots att de ännu inte gör vinster i bolaget.

v40

Ha en bra söndag!

hwasp

En reaktion till “Veckorapport (40)

  1. […] [ Blogginlägget är skrivet av: HWASP Invest ] Godmorgon! Inga transaktioner denna vecka. Sensys Gatso Group, som är min sämsta investering i portföljen, har gått ut med att de ska ha en nyemission. Till en början var jag skeptisk till att gå med, men stor del av nyemissionen är redan säkrad av en… Läs hela blogginlägget av HWASP Invest här: Veckorapport (40) […]

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s