Veckorapport (39)

Hej!

Vecka 39 har gått förbi och börsen har fortsatt på upptrenden. Denna veckan har präglats av goda uppgångar i Tobii utan någon egentlig nyhet som ligger bakom och en del nedgång i H&M till följd av dålig måluppfyllelse. Förutom detta gick Riksbanken också ut med att Ingves får sitta kvar 5 år till som chef för Riksbanken. Detta innebär förmodligen några år till med låga räntor och ökade bopriser. De senaste åren känns det som att bostadsförsäljningarna går högre och högre, och det höjda amorteringskravet har inte gett någon vidare effekt. Det är bara att konstatera att många vinner på att vi har lågränteklimat, inte minst exportbolagen i Sverige, och därför höjs inte räntan någon anser jag vara en av förklaringarna.

v39.png

Ha en bra helg!

hwasp

3 reaktioner till “Veckorapport (39)

 1. […] [ Blogginlägget är skrivet av: HWASP Invest ] Hej! Vecka 39 har gått förbi och börsen har fortsatt på upptrenden. Denna veckan har präglats av goda uppgångar i Tobii utan någon egentlig nyhet som ligger bakom och en del nedgång i H&M till följd av dålig måluppfyllelse. Förutom detta gick Riksbanken också ut… Läs hela blogginlägget av HWASP Invest här: Veckorapport (39) […]

  Gilla

 2. Jag tror att anledningen till att Tobii stigit handlar mer om nyheter om andra än om just Tobii. Att ansiktsigenkänning är det nya sättet att identifiera sig och inte tex fingeravtryck spelar in bollen på Tobii’s planhalva. Sedan om de kommer kunna tjäna pengar på den trenden återstår att se. 🙂

  Gilla

  1. Hej Lars! Jo jag håller med! Till exempel att Apple introducerade FaceID i sin senaste modell ger ett signalvärde om vart tekniken är på väg, och kanske lite bra PR för Tobii. Som aktieägare hoppas jag självklart att de snart ska börja generera vinst. 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s