Veckorapport (38)

Hej!

Lördag vecka 38. Inga särskilda händelser denna veckan. Börsen har stigit den senaste veckan, och likaså hwaspindex. Dock drar OMXSPI ifrån hwaspindex, och det känns som att jag omedvetet har dragit ner risken i portföljen. Söker därmed efter några bolag med lite större risk (och potential) för tillfället.

v38.png

Kommentera gärna nedan om ni har tips på bolag!

hwasp

En reaktion till “Veckorapport (38)

  1. […] [ Blogginlägget är skrivet av: HWASP Invest ] Hej! Lördag vecka 38. Inga särskilda händelser denna veckan. Börsen har stigit den senaste veckan, och likaså hwaspindex. Dock drar OMXSPI ifrån hwaspindex, och det känns som att jag omedvetet har dragit ner risken i portföljen. Söker därmed efter några bolag med lite större risk… Läs hela blogginlägget av HWASP Invest här: Veckorapport (38) […]

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s