Veckorapport (37)

Hej!

Ny veckorapport. Inga transaktioner denna veckan. Tobii steg något när Apple hade lanserat sin nya iPhone X som använder FaceID istället för TouchID. Alltså en ansiktsscanner istället för en fingeravtrycksläsare för att logga in på telefonen. Detta gör att mer talar för att den tekniken kommer att börja användas mer istället för fingeravtryck. Sämre var det dock för Fingerprint Cards efter denna nyheten. Har själv svårt att se någon direkt koppling till Tobii efter denna nyhet, då Tobii sysslar med ögonscanning och inte ansiktsscanning. Tror dock att Tobii ändå kan ha goda framtidsutsikter då de har tecknat avtal med bland annat Microsoft som vill införa eyetracking i sitt operativssystem.

v37

Ha en bra helg!

hwasp

En reaktion till “Veckorapport (37)

  1. […] [ Blogginlägget är skrivet av: HWASP Invest ] Hej! Ny veckorapport. Inga transaktioner denna veckan. Tobii steg något när Apple hade lanserat sin nya iPhone X som använder FaceID istället för TouchID. Alltså en ansiktsscanner istället för en fingeravtrycksläsare för att logga in på telefonen. Detta gör att mer talar för att den… Läs hela blogginlägget av HWASP Invest här: Veckorapport (37) […]

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s