Veckorapport (35)

Godkväll!

Inga transaktioner denna veckan för min del förutom månadssparandet i fonderna. hwaspindex har bättrat på sig något sedan förra veckan precis som OMXSPI och hwaspindex ligger just nu på 3,0% upp för 2017, vilket är något sämre än OMXSPI. Båda har dock legat betydligt högre under årets gång, och detta ger att jag tror på en god börs under hösten. I sommar har det mesta stått stilla för oss alla. Inte ens jag har varit duktig på att kolla över mina värdepapper och de flesta större investerare har varit på semester.

v35.png

Några veckor med geopolitiska spänningar (tänker främst på tumultet mellan USA och Nordkorea) har också bidragit till kursnedgång och lite sur börs. Nedgångar som beror på såna nyheter brukar dock statistiskt sett hämta sig ganska snabbt och detta bidrar till min optimism kring marknadsläget å ena sidan. Men å andra sidan så står börsen högt, och har gjort det en längre tid, så ur det perspektivet bör man kanske inte vänta sig några större uppgångar men jag tror ändå att det finns utrymme för lite högre nivå. Vi får se hur hösten blir!

Investera klokt, hållbart och långsiktigt – så brukar det gå ganska bra! 🙂

hwasp

En reaktion till “Veckorapport (35)

  1. […] [ Blogginlägget är skrivet av: HWASP Invest ] Godkväll! Inga transaktioner denna veckan för min del förutom månadssparandet i fonderna. hwaspindex har bättrat på sig något sedan förra veckan precis som OMXSPI och hwaspindex ligger just nu på 3,0% upp för 2017, vilket är något sämre än OMXSPI. Båda har dock legat betydligt… Läs hela blogginlägget av HWASP Invest här: Veckorapport (35) […]

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s