Veckorapport (34)

Hej!

Under veckan har hwaspindex tyvärr gått ner lite. Främst beror det på Starbreeze som föll rejält då de varnade för negativa siffror fram tills de har släppt sina nya produkter som ligger ”i pipen” för lansering.

v34

Veckans transaktioner: Köpte lite Skanska och ökade upp Sigmastocksportföljen (som jag här redovisar som en fond). Köpet i Skanska gjorde jag då jag inte har några byggbolag alls i portföljen, och det känns som en bransch som har varit het en längre tid. Skanska har också verksamhet i USA och därför tror jag att Trump-effekten kan ge lite skjuts uppåt. Hittills har Sigmastocks-portföljen gått lite nedåt sedan start, men jag tycker ändå deras produkt är bra och det är därför något jag vill fortsätta med ett tag till. Jag har använt deras tjänst alldeles för kort tid (4 månader) för att kunna utvärdera om deras val av aktier ger mig en positiv utveckling eller inte.

hwasp

En reaktion till “Veckorapport (34)

  1. […] [ Blogginlägget är skrivet av: HWASP Invest ] Hej! Under veckan har hwaspindex tyvärr gått ner lite. Främst beror det på Starbreeze som föll rejält då de varnade för negativa siffror fram tills de har släppt sina nya produkter som ligger ”i pipen” för lansering. Veckans transaktioner: Köpte lite Skanska och ökade upp… Läs hela blogginlägget av HWASP Invest här: Veckorapport (34) […]

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s