Veckorapport (32)

Hej!

Sista veckan med sommarjobb och snart börjar plugget igen. Det innebär också att jag får mer tid att ägna åt investeringar. Har inte gjort några transaktioner denna veckan. Funderade i mitten av veckan på att köpa någon real tillgång, typ någon råvara som guld eller metall, då det började storma lite mellan USA och Nordkorea. Jag kom dock aldrig till skott med detta.

v32

Både hwaspindex och OMXSPI är neråt för veckan. Tråkigt men jag tänker i dagsläget inte förändra något i min investeringsstrategi för detta. Är beredd på att börsen kan falla lite, men på lång sikt räknar jag med att bli en vinnare som sparar huvuddelen av mitt kapital i aktier.

Ha en fin helg!

hwasp

En reaktion till “Veckorapport (32)

  1. […] [ Blogginlägget är skrivet av: HWASP Invest ] Hej! Sista veckan med sommarjobb och snart börjar plugget igen. Det innebär också att jag får mer tid att ägna åt investeringar. Har inte gjort några transaktioner denna veckan. Funderade i mitten av veckan på att köpa någon real tillgång, typ någon råvara som guld… Läs hela blogginlägget av HWASP Invest här: Veckorapport (32) […]

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s