Veckorapport (31)

Godkväll!

Simris Alg får godkänt att sälja sina produkter i EU, Sensys Gatso Group går upp rejält utan förklaring och Tobii rapporterar att Microsoft ska börja använda deras scanners i datorer. En riktig toppenvecka för ”högoddsarna” alltså. Bra vecka även för index, så detta gör att båda lyfter ungefär lika mycket, vilket gör att hwaspindex fortfarande ligger lite efter för året.

v31

Sålde SEBs Hållbarhetsfond då den inte har varit någon sensation sedan köp. Ska försöka hålla mig till endast aktier på Nordnet framöver och fonder i min andra bank.

Ha en bra dag!

hwasp

En reaktion till “Veckorapport (31)

  1. […] [ Blogginlägget är skrivet av: HWASP Invest ] Godkväll! Simris Alg får godkänt att sälja sina produkter i EU, Sensys Gatso Group går upp rejält utan förklaring och Tobii rapporterar att Microsoft ska börja använda deras scanners i datorer. En riktig toppenvecka för ”högoddsarna” alltså. Bra vecka även för index, så detta gör… Läs hela blogginlägget av HWASP Invest här: Veckorapport (31) […]

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s