Veckorapport (30)

Vecka 30 har varit ganska händelserik. AstraZeneca presenterar att deras MYSTIC lungcancerstudie inte har fallit ut så bra, och Simris Alg byter tillbaka till gamla VDn. I Astra ökade jag direkt upp innehavet lite då kursfallet var på hela 15% på en dag, vilket kändes lite väl dramatiskt. Får se hur framtiden ser ut där nu, men när man investerar i läkemedelsbranschen är det sånt här man måste vara beredd på. I Simris Alg har jag inte agerat något alls på beslutet. Känner att det inte bör vara till någon större nackdel, då gamla VDn är grundare Fredrika Gullfot. Om nya VDn inte fungerade i organisationen så är det lika bra att putta ut honom direkt. Hoppas dock att de skaffar en ny igen som har erfarenheter av försäljning mer än vad Gullfot har.

v30

Inga transaktioner förutom att jag plussade på lite i Astra.

Ha det bra!

hwasp

En reaktion till “Veckorapport (30)

  1. […] [ Blogginlägget är skrivet av: HWASP Invest ] Vecka 30 har varit ganska händelserik. AstraZeneca presenterar att deras MYSTIC lungcancerstudie inte har fallit ut så bra, och Simris Alg byter tillbaka till gamla VDn. I Astra ökade jag direkt upp innehavet lite då kursfallet var på hela 15% på en dag, vilket kändes… Läs hela blogginlägget av HWASP Invest här: Veckorapport (30) […]

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s