Veckorapport (29)

Goddag!

Vecka 29 har inneburit stort tapp för OMXSPI. Liten nedgång även för hwaspindex, men inte alls i samma dignitet. Nu ligger hwaspindex alltså bara 1,1 %-enheter ifrån OMXSPI. Stor förändring jämfört med att jag förra veckan låg 4,5  %-enheter efter OMXSPI. Detta beror på de bolag som har lämnat dåliga rapporter på Stockholmsbörsen under veckan, och jag har klarat mig undan de värsta. Ericsson uppvisade en brakförlust, vilket gjorde att kursen gick ner cirka 15% på dagen. Atlas Copco visade inte heller strålande siffror, och Nordea visade lite mindre vinst än väntat.

v29.png

Inga transaktioner under veckan.

Ha en fin helg!

hwasp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s