Veckorapport (26)

Goddag!

Har denna veckan inte haft några transaktioner alls, då jag har lagt mycket tid på sommarjobbet. När man nu jobbar några veckor inser jag hur bra man faktiskt har det när man pluggar. Visst kan det vara mycket att göra även där, men man har en helt annan frihet i hur man kan lägga upp sin vecka. På jobb är det mer här och nu som allt ska hända. På gott och ont lite kanske, då det samtidigt nu är skönt att jobba sina 8 timmar; Gå hem och sedan kunna släppa jobbet helt!

v26.png

Såg att Sensys Gatso Group fick sig en härlig skjuts igår. Kursrusningen berodde på ett nytt samarbetsavtal som ger de möjlighet att fokusera på sin kärnverksamhet. Dock måste bolaget upp mycket mer för att jag ska ligga bra till där…

Ha en fin helg!

hwasp

 

2 reaktioner till “Veckorapport (26)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s