Veckorapport (25)

Hej!

Just nu är mina förhoppningar på Simris Alg framförallt vad gäller aktier. Jag har ägt andel i bolaget ett tag, men kände i mitten av denna veckan att jag ville öka lite då kursen har tappat lite sedan jag köpte och då de snart får besked från EUs motsvarighet till Livsmedelsverket om deras Omega3 får säljas inom EU. Redan dagen efter rusade aktien knappt 14% då de hade skrivit avtal med Apoteket AB som ska börja sälja deras kosttillskott.

v25.png

hwaspindex ligger idag 4%-enheter under OMXSPI för 2017. Detta förklarar jag framförallt med att H&M har gått dåligt under året och den aktien har tyngst vikt i portföljen om man bortser från fonderna.

Ha det!

hwasp

En reaktion till “Veckorapport (25)

  1. […] [ Blogginlägget är skrivet av: HWASP Invest ] Hej! Just nu är mina förhoppningar på Simris Alg framförallt vad gäller aktier. Jag har ägt andel i bolaget ett tag, men kände i mitten av denna veckan att jag ville öka lite då kursen har tappat lite sedan jag… Läs hela blogginlägget av HWASP Invest här: Veckorapport (25) […]

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s