Veckorapport (24)

Hej!

Lite förändringar denna veckan. Har köpt i Kinnevik och (nya) SCA och sålt av delar av H&M samt Tele2. Detta gör jag då jag vill ha lite andelar i Kinnevik som är ett investmentbolag som når andra marknader än till exempel Industrivärden. Kinnevik har mer exponering mot e-handel och den ”nya” ekonomin enligt mitt synsätt. SCA vill jag öka i då det känns tryggt att äga skog som är en fysisk tillgång.

v24.png

Jag har också sålt av Brummer & Partners Multi Strategy-fond som jag tog in i höstas då jag ville gå ner lite i risk. Känner dock att där var på tok för lite action i den, och därför väljer jag att flytta detta kapitalet till Sigmastocks Sverige, som är en portfölj jag har men jag redovisar den som en fond då det är många små aktieposter. Jag ser ingen mening med att redovisa dessa var för sig då det inte är jag som väljer ut dessa utan Sigmastocks algoritmer.

Ha en bra helg!

hwasp

En reaktion till “Veckorapport (24)

  1. […] [ Blogginlägget är skrivet av: HWASP Invest ] Hej! Lite förändringar denna veckan. Har köpt i Kinnevik och (nya) SCA och sålt av delar av H&M samt Tele2. Detta gör jag då jag vill ha lite andelar i Kinnevik som är ett investmentbolag som når andra marknader än… Läs hela blogginlägget av HWASP Invest här: Veckorapport (24) […]

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s