Veckorapport (23)

Godkväll!
Börsen uppåt under veckan men hwaspindex stannar kvar lite efter index. Det känns oerhört tråkigt att H&M fortsätter samma tråkiga väg, och jag hoppas verkligen på att något ljus i tunneln ska komma fram. Nu får de sämre riktkurs av bland annat Morgan Stanley och Carl-Johan Persson som VD ifrågasätts. Inga goda utsikter för aktien alltså. H&M är en stor post för mig, i direkta aktier till och med den största, så detta påverkar i allra högsta grad. Jag tycker dock fundamentalt att H&M är ett fint bolag och tror på att de kommer få ordning på onlineförsäljningen, så därför håller jag kvar. Har dock funderat på om posten bör minskas något trots att jag isåfall gör en förlust. Kommentera gärna om ni har tips!

v23.png

Väl mött,

hwasp

En reaktion till “Veckorapport (23)

  1. […] [ Blogginlägget är skrivet av: HWASP Invest ] Godkväll! Börsen uppåt under veckan men hwaspindex stannar kvar lite efter index. Det känns oerhört tråkigt att H&M fortsätter samma tråkiga väg, och jag hoppas verkligen på att något ljus i tunneln ska komma fram. Nu får de sämre riktkurs… Läs hela blogginlägget av HWASP Invest här: Veckorapport (23) […]

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s