Veckorapport (22)

Goddag!

Det verkar som att det är läge för att ta rygg på Gardell vad han (eller hans bolag Cevian) än gör. Senast var det AB Volvo och nu Ericsson. Var lite sugen på att gå in i Ericsson med tanke på detta då jag en längre tid har trott att budet från Cisco eller någon annan konkurrent snart kommer, och då lär ju aktien sticka i taket. Tyvärr köpte jag inga Ericsson då jag äger bolaget via fond och alternativ placering så det kändes lite kaka på kaka att gå in mer i Ericsson. Jag har ju redan gjort misstaget att vara för tung i H&M så tänker att jag inte behöver göra likadant med Ericsson…

v22.png

Veckan är upp både för hwaspindex och OMXSPI, men denna veckan halkar jag dock lite mer efter OMXSPI jämfört med förra veckan. Nyligen gick jag in i Betsson vid ett bra pris, och jag hann med att få utdelning där också så det är mitt senaste klipp i portföljen. Sensys är portföljens stora besvikelse fortfarande. Jag tror på deras idé och det känns rimligt att vi behöver mer och mer trafiksäkerhetslösningar med tiden. Dock har aktien gått knaggligt en längre tid, och jag funderar på att avyttra den trots en stor procentuell förlust. Som tur är har den låg vikt i portföljen. Insåg nyligen att den behöver gå upp mer än 100% för att nå kursen som jag köpte för…

Ha en fin helg!

hwasp

En reaktion till “Veckorapport (22)

  1. […] [ Blogginlägget är skrivet av: HWASP Invest ] Goddag! Det verkar som att det är läge för att ta rygg på Gardell vad han (eller hans bolag Cevian) än gör. Senast var det AB Volvo och nu Ericsson. Var lite sugen på att gå in i Ericsson med tanke på… Läs hela blogginlägget av HWASP Invest här: Veckorapport (22) […]

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s