Veckorapport (15)

Goddag!

Efter en minivecka där SCA presterade mycket fint står hwaspindex lite närmare OMXSPI än tidigare. Nu endast cirka 1,1%-enheter efter OMXSPI. Det framkom ett det fanns bud på delar av SCA som var högre än det totala börsvärdet, vilket gjorde att aktien steg trots att utdelningen kom ut samma vecka. I dagsläget finns det två papper som tynger mig, och det är H&M och Sensys Gatso Group, men för övrigt ser det oerhört fint ut i portföljen. Blir väl spännande att se om det kan hålla i sig…

v15.png

Och jag vill önska alla som firar påsk en riktigt fin högtid (trots vädret). Önskar även er andra en trevlig helg!

hwasp

En reaktion till “Veckorapport (15)

  1. […] [ Blogginlägget är skrivet av: HWASP Invest ] Goddag! Efter en minivecka där SCA presterade mycket fint står hwaspindex lite närmare OMXSPI än tidigare. Nu endast cirka 1,1%-enheter efter OMXSPI. Det framkom ett det fanns bud på delar av SCA som var högre än det totala börsvärdet, vilket… Läs hela blogginlägget av HWASP Invest här: Veckorapport (15) […]

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s