Veckorapport (14)

Hej!

Det är med stor sorg man tar del av nyhetsflödet kring terrorattacken i Stockholm. Hela staden är i fullständigt kaos, och sociala medier lägger all kraft på att rapportera kring händelserna. Därför publicerar jag detta inlägget en dag senare. 😦

Vad gäller börsen så har det gått helt okej denna veckan. hwaspindex ligger precis som förra veckan 1,3 %-enheter efter OMXSPI. SCA har haft X-dag denna veckan, och därför gick den ner lite under veckans slut. Annars har det varit som vanligt. H&M och Sensys är de två värdepapperna som tynger ner hwaspindex, men jag tror fortfarande på dem och kommer därför att låta det vara så ett tag framöver.

v14.png

Ha en trevlig helg!

hwasp

En reaktion till “Veckorapport (14)

  1. […] [ Blogginlägget är skrivet av: HWASP Invest ] Hej! Det är med stor sorg man tar del av nyhetsflödet kring terrorattacken i Stockholm. Hela staden är i fullständigt kaos, och sociala medier lägger all kraft på att rapportera kring händelserna. Därför publicerar jag detta inlägget en dag senare.… Läs hela blogginlägget av HWASP Invest här: Veckorapport (14) […]

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s