Veckorapport (11)

Hej!

Aldrig kul att ligga efter index, men hwaspindex ligger just nu cirka 2 procentenheter efter OMXSPI. Framförallt beror det på H&M där cirka 10% av mitt kapital är investerat, och det har varit kraftiga nedgångar i just det värdepappret. Jag får ladda om helt enkelt. Fortfarande anser jag att H&M är ett fint bolag som bör kunna komma upp en hel del under 2017, men det är klart att ett bolag med massor av butiker står inför en stor omvandling när näthandeln knackar på dörren. Samtidigt är detta en trend man har sett en längre tid, och H&M kommer säkert att hantera denna omvandling mycket fint. Jag anser alltså att pessimismen kring bolaget är lite för stor just nu.

Skärmavbild 2017-03-19 kl. 20.41.04

Ha en fin börsvecka!

hwasp

3 reaktioner till “Veckorapport (11)

 1. […] [ Blogginlägget är skrivet av: HWASP Invest ] Hej! Aldrig kul att ligga efter index, men hwaspindex ligger just nu cirka 2 procentenheter efter OMXSPI. Framförallt beror det på H&M där cirka 10% av mitt kapital är investerat, och det har varit kraftiga nedgångar i just det värdepappret.… Läs hela blogginlägget av HWASP Invest här: Veckorapport (11) […]

  Gilla

 2. Det är smått psykiskt påfrestande att glida efter index… Min privata portfölj är något efter i år samtidigt som Företagets portfölj har krossat index (vilket räddar psyket).

  Kör på och håll dig till din taktik! 🙂

  Mvh
  Västkustinvesteraren

  Gilla

  1. Håller helt med. Har två år bakom mig där jag har slagit index, så jag antar att jag får ha det i åtanke istället ett tag… Har gått igenom mina innehav flera gånger, men anser fortfarande att jag tror på de bolagen jag äger, så jag sitter still i båten ett tag! 🙂 Härligt att bolagets portfölj zlatanerar. Passa på att ta en aktieutdelning nu medan 3:12-reglerna är så förmånliga! 😉

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s