hwaspinvest.com – Finansiella nyheter

Hej!

Om någon saknar fliken Finansiella nyheter på bloggen så måste jag tyvärr meddela att jag har avslutat samarbetet med de som bidrog med nyheter dit. Bloggens mål är att berätta om mitt sparande och mina investeringar samt att följa upp detta kontinuerligt. Därför har jag valt att plocka bort nyhetssidan i syfte att fokusera mer på bloggens primära syfte.

hwasp

En reaktion till “hwaspinvest.com – Finansiella nyheter

  1. […] [ Blogginlägget är skrivet av: HWASP Invest ] Hej! Om någon saknar fliken Finansiella nyheter på bloggen så måste jag tyvärr meddela att jag har avslutat samarbetet med de som bidrog med nyheter dit. Bloggens mål är att berätta om mitt sparande och mina investeringar samt att följa upp… Läs hela blogginlägget av HWASP Invest här: hwaspinvest.com – Finansiella nyheter […]

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s