Veckorapport (10)

10 veckor av det ”nya” året har gått (alltså cirka 1/5) och hwaspindex är upp cirka 3,6% för året. Alltså något sämre än OMXSPI. Den främsta anledningen till detta är min omstrukturering i samband med #hwaspprogrammet som gjordes i slutet på 2016. Aktieinnehav såldes av för att satsa mer på företagsobligationer i syfte att säkra upp lite kapital. Jag rustade mig alltså för ett litet ras då börsen är så oerhört haussad både då och nu. Men då detta ”raset”, om det nu blir något ras, kom aldrig och därför har index utvecklats starkare än hwaspindex under första delen av 2017. Inga större affärer denna veckan.

v10.png

Ha en fin helg!

hwasp

En reaktion till “Veckorapport (10)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s