Veckorapport (7)

Tjena!

2017 har verkligen gått riktigt fort, och nu känns det ännu roligare att vara igång med nytt år när hwaspindex ligger 2% på rätt sida om nollan! När jag sammanställde rapporten denna veckan så gjorde jag en snabb analys av hur mycket jag har i fonder respektive aktier, och till min förvåning så ligger hela 70% i fonder och resterande 30% i direkta aktier. Med tanke på att jag har fler aktier till antalet så blir det någon slags illusion för mig att det skulle vara typ 50/50 men så vart det inte. Har idag börjat titta lite på P2P-lån via Lendify, och jag kände att det är en riktigt spännande innovation. Tänk vad många fantastiska entreprenörer det finns i Sverige! Så jag gick in med lite kapital där och ska se hur det går. Var först mycket skeptisk men de har en kreditförlustfond som gör att Lendify täcker upp om gäldenären inte har möjlighet att betala sin skuld.

v7.png

Ökade lite i HM i veckan, men förutom det inga transaktioner.

Ha en fin vecka! Njut av rapporten!

hwasp

En reaktion till “Veckorapport (7)

  1. […] Tjena! 2017 har verkligen gått riktigt fort, och nu känns det ännu roligare att vara igång med nytt år när hwaspindex ligger 2% på rätt sida om nollan! När jag sammanställde rapporten denna veckan så gjorde jag en snabb analys av hur mycket jag har i fonder respektive aktier, och till min förvåning så ligger hela 70% i fonder och resterande 30% i direkta aktier. Med tanke på att jag har fler aktier till antalet så blir det någon slags… Läs hela blogginlägget av HWASP Invest här: Veckorapport (7) […]

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s