Veckorapport (6)

Tjena!

Ännu en god börsvecka avslutad. En svag men stabil uppgång under alla veckans dagar. Sensys Gatso Group gick upp 10 % i början på veckan utan att någon förstod varför. Därför backade den tillbaka till samma taskiga nivåer igen mot slutet av veckan. Förutom den så har det främst varit glädje i portföljen. hwaspindex ligger plus, men fortfarande lite efter OMXSPI.

v6.png

För att tydligare presentera har jag gjort om och har alla aktier gula och alla fonder blåa. Detta fick mig att inse att jag har en ganska god mix mellan aktier och fonder. Min bild av det hela var att aktierna hade kraftig övervikt, men det verkar inte stämma. Ser man dessutom till vikt så har definitivt fonderna en övervikt jämfört med aktierna.

Ha en fin helg!

hwasp

En reaktion till “Veckorapport (6)

  1. […] Tjena! Ännu en god börsvecka avslutad. En svag men stabil uppgång under alla veckans dagar. Sensys Gatso Group gick upp 10 % i början på veckan utan att någon förstod varför. Därför backade den tillbaka till samma taskiga nivåer igen mot slutet av veckan. Förutom den så har det främst varit glädje i portföljen. hwaspindex ligger plus, men fortfarande lite efter OMXSPI. För att tydligare presentera har jag gjort om och har alla aktier gula och alla fonder blåa. Detta… Läs hela blogginlägget av HWASP Invest här: Veckorapport (6) […]

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s