Hämta data från webben – Excel 2016 för Mac

Hej!

Jag har problem med Excel för Mac. Känns som att Microsoft väntar med att släppa alla schyssta features för Mac för att tvinga en att gå över till PC istället. I nuläget skapar jag mina veckorapporter genom att skriva av kurserna från börslistorna in i excelarket. Det hade dock varit häftigt att få detta att göras automatiskt vilket finns för Excel för Windows idag. Man kan då gå på fliken data och trycka på hämta från webben. Då kommer kurserna automatiskt att uppdateras i arket.

Är det någon som har någon annan klok lösning på detta så får ni gärna kommentera!

hwasp

3 reaktioner till “Hämta data från webben – Excel 2016 för Mac

    1. Hmm, har inte testat. Läste igenom snabbt och det verkar lite krångligt men går säkert att få till och fungera. Har dock sett när PC-användare gör detta, och de fungerar oerhört smidigt. 🙂

      Gilla

  1. […] Hej! Jag har problem med Excel för Mac. Känns som att Microsoft väntar med att släppa alla schyssta features för Mac för att tvinga en att gå över till PC istället. I nuläget skapar jag mina veckorapporter genom att skriva av kurserna från börslistorna in i excelarket. Det hade dock varit häftigt att få detta att göras automatiskt vilket finns för Excel för Windows idag. Man kan då gå på fliken data och trycka på hämta från webben. Då kommer… Läs hela blogginlägget av HWASP Invest här: Hämta data från webben – Excel 2016 för Mac […]

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s