Veckorapport (4)

Hej!

Fyra veckor på det nya året har gått, och hwaspindex ligger -0,22 % ner för 2017 hittills. Detta beror främst på att Hennes & Mauritz har utvecklats så oerhört dåligt på senaste tiden. Som ni vet så är det den enskilda aktien som har högst kapitalallokering i min depå, och det får konsekvenser för hela index. Vill tillägga att jag har fondposter med större vikt, men av direktägda aktier så är H&M störtst. Jag tror fortsatt på H&M på lång sikt dock, och hade jag inte redan haft mycket kapital i den så hade jag gärna ökat lite i detta läget. Dock känns det ovärt i nuläget då detta skulle förstöra min riskspridning.

v4.png

Tele2 lämnade en fin rapport vilket gav rejäl uppgång igår torsdag. Likaså Qliro Group gick upp rejält under onsdagen, och den var mycket efterlängtad då Qliro har varit tråkig ett tag. I enlighet med #hwaspprogrammet så är jag rustad för nergång just nu, men jag tycker att man ser kraftig optimism i marknaden just nu. Det är skrämmande pirrigt och oväntat, men samtidigt väldigt roligt att man överraskas hela tiden. Jag tänker dock att ett bakslag måste komma under 2017 då vi är på historiskt sett oerhört höga nivåer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s